2024-04-24
近期用左獨角獸為主題既cafe🥰食物好pink pink🩷好少女feel呀!仲可以比我瘋狂咁打卡📸真係睇得又食得呀!🔸粉紅吞拿魚貓耳朵粉🦄吞拿魚係厚身,煎得半熟,以紅火龍果製作的粉紅意大利麵和醬汁,入口是鹹香的,pink pink 既粉紅貓耳朵粉,打卡好正呀!🔸獨角獸魔法三明治🦄呢個魔法三明治有咩魔法?入面有芋泥、肉鬆、厚蛋和芝士呀!食熙緊既每一口都好有滿足感!🔸甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘🦄呡到既梳乎厘係一定要點嫁,份量好大份嫁,足夠3-4人食,芋泥獨角獸梳乎厘太夾啦!🔸夢幻獨角獸芋泥蛋糕🦄粉色丸靚啦!芋泥係蛋糕每一層都夾住嫁!有獨角獸係上面變得勁可愛🔸繽紛獨角獸咖啡🦄咖啡係以玻璃小瓶另上嫁,可以根據自己口味慢慢加咖啡,粉紫色奶泡加左好多小小的棉花糖🔸綿棉獨角獸沙冰🦄芋泥口味的沙冰又幾好飲,唔會好甜,上面放滿了棉花糖,色彩繽紛
好少女feel呀!仲可以比我瘋狂咁打卡📸
真係睇得又食得呀!
🔸粉紅吞拿魚貓耳朵粉🦄
🔸獨角獸魔法三明治🦄