任食放題食過無數次但大閘蟹放題真係第一次位於九龍灣Emax既越南pro餐廳採用半開放模式設計坐位非常鬆動 · 無壓迫感大閘蟹會因両數 · 而分兩個價錢大閘蟹有4種口味清蒸|花雕|鹽焗|麻辣無論邊種口味都係爆哂膏 · 各款味道都各有特式ꔅ清蒸選擇左一公一蟹 蟹肉係4款裡面最為鮮甜 · 品嚐大閘蟹既原味道ꔅ花雕真係帶陣陣酒香味 · 酒香係淡淡既唔會怕搶哂蟹肉既鮮味ꔅ 鹽焗因為係鹽焗關係 · 蟹肉同蟹膏會偏實淨令蟹味更為濃郁 · 4款裡面我最愛ꔅ 麻辣朋友偏好麻辣味 · 麻辣唔係單單既紅油係真係有麻辣既香辣勁 · 而蟹肉有輕輕炸過食落非常香口惹味除左大閘蟹 · 仲提供越南小食|粉麵|蟹粉系列|其中必試越南牛肉河 · 真係好越南風味一啲都唔求其 · 岩哂食完蟹用黎暖暖胃飯後店員會提供薑茶即刻飲番2杯 · 驅下寒氣༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞(๑•́‧̫•̀๑)ꨄ小小總結:第一次大閘蟹放題 · 食左8隻大閘蟹完全放非自我 · 番屋企再沖多杯黃薑茶飲暖一暖食物上菜速度好快 · 唔洗兩眼望兩眼苦等一場不過留意番 · 餐廳係採用open area所以第一下有少少愕然 · 但食

任食放題食過無數次
但大閘蟹放題真係第一次