2022-08-21 16 views
🇭🇰 #銅鑼灣呢間餐廳係朋友推介✨以猩猩做主題既小店🦍環境好舒服同整潔 好岩同朋友知己出黎聚會💕+$38可以轉套餐 (4選2): 是日餐湯/沙律/熱/凍飲品 🫕果日既餐湯: 甘荀湯🍹凍飲: 玫瑰蜜桃茶 & 烏龍菊花茶♡ 意大利黑松露牛肝菌意大利粉 $108黑松露香氣好重 牛肝菌份量好足料✨真係可以一啖意粉配一啖牛肝菌👅♡ 三文魚子配煙三文魚蘆筍忌廉燴意大利飯 $118上面三文魚整成玫瑰花🌸🌺 賣相好吸精~肉眼見煙三文魚既份量好多 配合三文魚子同蔬菜粒配料一齊食 口感好豐富😆♡ 炸雞翼 配 蜜糖芥末汁 $68即食即炸 上到黎熱辣辣💛 配埋蜜糖汁既甜味♡ 脆漿薯條 配 黑松露醬 $48係最愛既幼薯條🥰 包左一層脆漿去炸唔會覺得好油同埋唔會變淋身🫶🏻==================CHIMPZ銅鑼灣渣甸坊30-36號利發大廈地下樓5號舖==================
🇭🇰 #銅鑼灣

呢間餐廳係朋友推介✨以猩猩做主題既小店🦍
環境好舒服同整潔 好岩同朋友知己出黎聚會💕

🫕果日既餐湯: 甘荀湯
🍹凍飲: 玫瑰蜜桃茶 & 烏龍菊花茶

♡ 意大利黑松露牛肝菌意大利粉 $108

♡ 三文魚子配煙三文魚蘆筍忌廉燴意大利飯 $118
上面三文魚整成玫瑰花🌸🌺 賣相好吸精~

炸雞翼 配 蜜糖芥末汁 $68
即食即炸 上到黎熱辣辣💛 配埋蜜糖汁既甜味