2017-04-19 1619 views
今日冇帶飯,同事咁岩都帶曬飯,咁唯有一個人出去食午餐。一個人唔知食咩,本來打算食蛋糕😛,因為見到間餅店幾靚。入去前突然想起,銀包得返$10,所以馬上掉頭去銀行。考慮到,再去蛋糕店,有機會會遲到,所以就係附近買外賣返公司食。我食豬扒出前一丁。餐牌寫明係出前一丁,但我好少食即食麵,我分唔到到底係唔係出前一丁,但調味料係原味出前一丁嘅味。麵煮得太耐,麵太脹。不過都有可能,因為外賣的關係,個麵浸得太耐。豬扒正常味,但幾大塊。奶茶,茶味同奶味都有嘅,但糖的份量太多,我要正常糖份量,甜到我咩味都食唔到。質感唔算好滑,但灣仔$26的午餐,算可以。
今日冇帶飯,同事咁岩都帶曬飯,咁唯有一個人出去食午餐。
豬扒正常味,但幾大塊。