2022-07-12
M記豬柳強就食得多,不過自從照鏡見到個大tummy之後都少食左🤫唔多唔少都有啲掛住個味道果日同男朋友行完山佢話我知沙田有個好好食嘅雞蛋仔叫我帶佢去,點知❗️我地2個不嬲都中意周圍揾正野食,沙田呢一區都真係好少過黎,因為今次呢間都唔可以話係沙田市嘅中心但係跟據我地嘅覓食經驗話我地知,多數呢啲開係屋邨嘅小店都唔會差得去邊😋 🧇豬柳蛋雞蛋仔平時啲雞蛋仔唔係食原味就可能特別啲有抹茶朱古力,豬柳蛋味真係第一次食😆店主應該有加少少木薯粉去開雞蛋仔嘅漿,所以食落去會煙煙unun,加上每一粒都會有漢堡扒,爆曬芝。合埋眼真係有啲以為自己食梗豬柳強🤤其實小店其他味道嘅雞蛋仔都好特別,但係因為今次岩岩行完山,熱到無曬胃口🥲唯有養住半個tummy先啦。🍹飲品方面,我地見到佢主要賣各款汽水,重點,玻璃樽❗️
🧇豬柳蛋雞蛋仔
🍹飲品方面,我地見到佢主要賣各款汽水,重點,玻璃樽❗️