2019-12-12 908 views
去完荃灣廣場一田,行到攰攰地想食d野,見到呢間下午茶好似幾好!入去試下!(當然之前openrice過d食評幾好先入去啦))入到去餐廳不大,裝修幾好,樓底好高,咁叫個tea set for 2 ,但經理話暫時未有menu,但也很詳細咁講有咩)連甜品都建議我地食完先上免灘凍!首先先黎sangria飲飲:食物上到抬,原來用豬🐷型木板上幾得意!講到食物,9/10分:豬腩肉好脆,炸火腿球又係推:有個大圓餅原來係奄列,不過好多薯仔,好澱粉下!但也不差!其實1分扣係肉丸吧!香草味過重,但也不會難食!去到甜品係肉桂糖條配朱古力漿,幾好食!下次會試試夜晚來食!
:豬腩肉好脆,炸火腿球又係推

2019-12-08
$140 (Tea)