2022-01-28 42 views
日本A4黑毛和牛刺身生雞蛋丼飯($158)一上枱色澤雖然好靚,但係原本會以為啲牛肉好生⋯ 中大伏。以為咋!但其實食落口,和牛嘅刺身おいしかった🥰 感覺好似半身熟食咗,入口唔多根位,又唔黏牙,而且滿有牛味😋 配埋生玉子就當然更加一流~ 真係有壽喜燒嘅口感。飯底本身都有幾好味嘅醬汁,所以就算食哂啲肉都唔驚。照燒豬頸肉炒烏冬($88) 呢種燒豬頸肉嘅味道都幾unqiue~ 睇其他地方好似都未食過🤣 同泰式越式嘅燒豬頸肉唔同,雖然唔太燶,但可能因為照燒汁,本身都有味,所以只要豬頸肉肉質維持到新鮮難呀,感覺就幾好味。再加埋木魚,烏冬,呢啲配搭都係冇得輸嘅。佢正嘅地方就勝在係夠平🙂不過,整體份量就真係細啲。要隔一陣間先至有飽肚感😂 行因為排到隊,都已經係兩點幾,所以就無食太多。留肚再dinner
日本A4黑毛和牛刺身生雞蛋丼飯($158)

照燒豬頸肉炒烏冬($88)

2022-01-23
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$123 (Tea)
Celebration
Birthday