2021-05-11 42 views
吃貨小妹近來工作繁忙已經好耐冇出去食好西 上星期趁空閒一點終於去咗荃灣食餐好嘅其實早兩年都黎過Catee一次 係一間以貓咪做主題嘅西餐廳 餐廳入面充斥住好多唔同嘅貓咪擺設 岩晒我呢d愛貓人士連用黎放黑醋同橄欖油嘅油碟都有貓貓圖案 別有心思野食方面 跟set既胡麻醬煙鴨胸沙津好有驚喜 非常配搭 又清新我地叫左個小食拼盤 有蒜蓉焗蠔 水牛城雞翼 炸三文魚丸子 同埋大量既薯條焗蠔做得唔錯 唔會焗得過熟 仍然食到淡淡既海水鮮味西班牙辣肉腸豬腩肉炒飯 味道非常濃郁 一上枱已經聞到好香 意大利飯做到煙韌有咬口不過吃貨小妹更加鐘意呢個蒜香羅勒青口燴天使麵 麵 麵質同味道都好啱口味最後食埋個是日甜品 為豐富既一餐畫上句點💓

連用黎放黑醋同橄欖油嘅油碟都有貓貓圖案 別有心思

焗蠔做得唔錯 唔會焗得過熟 仍然食到淡淡既海水鮮味