2023-12-17 13 views
Meowtini Cat cafe & Bar昨晚放工,同左好友去左位於朗豪坊附近樓上鋪喵天尼 Meowtini Cat cafe & Bar食dinner 、同貓貓玩,呢度有好多隻又靚又可愛又健康嘅貓咪 🐈,每隻都好乖,有D仲好黐人,主動走嚟要我地摸🥰🥰🥰,臨入去前,每位顧客都會穿上由餐廳提供嘅即棄鞋套及搓手消毒才可入去,確保衞生。🥰今晚Order 左dinner set for 2 ($368),有湯、沙律、主菜、飲品及甜品😋😋😋🐈Dinner Set For 2 🐈🥗雜菜沙律柚子油醋汁沙律菜新鮮,配油醋汁,非常醒胃😋🥣餐湯黑松露湯,味道濃郁,好飲,如果熱D更好🍝鮮蟹肉蟹膏意大利粉賣相吸引,蟹膏蟹肉的份量也不少👏🏻撈埋蟹子一齊食,口感多左層次,意粉Creamy得嚟,又有蟹子粒粒的囗感,好食😋🍝加拿大藍青口蒜片辣椒欖油意大利粉蒜香撲鼻,青口都好入味,意粉煮得軟硬適中,正呀👍👍🍨精選甜品是日甜品係幼滑嘅雲呢拿雪糕球,撒上可可粉,好吸引,可以食多一球😜🍹熱情果梳打(另+$38)賣相靚,帶點酸甜嘅新鮮熱情果,飲落好淸新,好Fresh 嘅感覺😇☕️凍黑咖啡話明係Cafe,點都叫杯咖啡飲下,唔錯

Meowtini Cat cafe & Bar

🐈Dinner Set For 2 🐈

🥗雜菜沙律柚子油醋汁
沙律菜新鮮,配油醋汁,非常醒胃😋

🥣餐湯
黑松露湯,味道濃郁,好飲,如果熱D更好

🍝鮮蟹肉蟹膏意大利粉

🍝加拿大藍青口蒜片辣椒欖油意大利粉
蒜香撲鼻,青口都好入味,意粉煮得軟硬適中,正呀👍👍

🍨精選甜品

🍹熱情果梳打(另+$38)

☕️凍黑咖啡
話明係Cafe,點都叫杯咖啡飲下,唔錯喎👍