2024-04-10
📍CP Cafe ⭐️貓店長森系放鬆cafe呢一間森系Cafe俾我一種好貼近自然嘅感覺~錦田本身已經係一個好能夠比較貼近大自然嘅地方,呢間cafe仲用左鹿角蕨做主題,嚟緊仲會有室內花園!去嗰日見到唔少客人都帶咗自己嘅寵物黎!店員仲會同客人傾吓計,無論係環境、人定嘢食,都有一種好舒服嘅感覺!係一個放假好好放鬆身心嘅地方🥰✨ 香辣蒜香大蝦炒意粉 $88 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個意粉嘅蒜香味好出!香氣沾滿左全部意粉😋而意粉都煮得啱啱好,唔會太硬或者太淋。✨ 是日推介 豬頸肉泰式炒飯 $78 👍🏻👍🏻👍🏻原諒我金魚腦記憶,我超級唔肯定呢一個餐叫咩名!但好欣賞個炒飯係有飯焦㗎!超級有咬口🥰個飯同豬頸肉個醬好夾,再多啲醬可以撈埋啲飯食就好了!✨ 鮮奶咖啡 $38👍🏻👍🏻👍🏻咖啡偏重果仁味~✨是日特飲 荔枝乳酸梳打(好似係) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好似係叫呢個名🤣不過呢杯野幾好飲!唔會死甜,幾fresh~仲有少少粒粒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)📍 CP Cafe (元朗)元朗錦田吉慶圍236號盈匯坊地下G02號舖
✨ 香辣蒜香大蝦炒意粉 $88 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 是日推介 豬頸肉泰式炒飯 $78 👍🏻👍🏻👍🏻
✨ 鮮奶咖啡 $38👍🏻👍🏻👍🏻
咖啡偏重果仁味~
✨是日特飲 荔枝乳酸梳打(好似係) 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)
📍 CP Cafe (元朗)
元朗錦田吉慶圍236號盈匯坊地下G02號舖