2022-04-26 33 views
行入商場就見到大大隻貓貓霓虹燈砌成嘅招牌吸引住🐱🐱**********法式腐乳寶雲酥澳洲羊架($188)🌟推介🌟寶雲酥係傳統焗羊架嘅方法,喺羊架上塗上芥末醬、香草🌿同麵包糠焗香喺西餐廳見到有羊架order唔會覺得好特別,但係呢度嘅寶雲酥羊架用咗腐乳取代芥末醬❗️叫咗7成熟,肉質唔韌,有少少羊羶味,配搭腐乳醬好特別,羊架冇特別地醃過,靠腐乳寶雲酥嘅鹹香味,而且面頭脆卜卜,整個感覺好有層次,味道又好夾👍🏻👍🏻**********芝士海鮮農夫包($78)🌟推介🌟海鮮材料有帆立貝、青口同大蝦🦐,幾款海鮮都新鮮彈牙濃濃嘅芝士汁配搭清淡嘅海鮮,非常配合芝士汁足夠蘸哂整個麵包食,一個農夫包做Lunch,超滿足🤩-蘑菇湯🍄(跟餐+$5)凍檸檬茶🍋 (跟餐+$5)**********店內裝修以貓為主題,牆上嘅掛畫,仲有餐具都有貓貓喺度㗎😼
行入商場就見到大大隻貓貓霓虹燈砌成嘅招牌吸引住🐱🐱

**********
法式腐乳寶雲酥澳洲羊架($188)

🌟推介🌟

**********
芝士海鮮農夫包($78)

🌟推介🌟
海鮮材料有帆立貝、青口同大蝦🦐,幾款海鮮都新鮮彈牙
濃濃嘅芝士汁配搭清淡嘅海鮮,非常配合
芝士汁足夠蘸哂整個麵包食,一個農夫包做Lunch,超滿足🤩

蘑菇湯🍄(跟餐+$5)

凍檸檬茶🍋 (跟餐+$5)

**********
店內裝修以貓為主題,牆上嘅掛畫,仲有餐具都有貓貓喺度㗎😼

2022-04-14
Type of Meal