餐廳:麵.睦月 (紅磡)地址:紅磡湖光街7號聯盛大廈地下10B1號舖係網上見到有人食呢間麵.睦月嘅瀑布闊麵好新奇😍,見到又係黃店,門口有大量文宣,決定專程入去紅磡懲罰下餐廳係日式居酒屋風格🇯🇵,店內仲有唔少同貓貓有關嘅裝飾🐱,同時播住日本一啲流行歌曲🎵,呢個時候去唔到日本旅行唯有係香港享受住先🗾,唔知你又鍾唔鍾意日本風呢午市定食送三款前菜仲有麵豉湯同飲品👍🏼,價錢都係$58-78,算幾抵食叉燒瀑布闊麵 $78香港比較少日式餐廳有瀑布闊麵,我都係第一次試😋,闊麵QQ又好滑,咬落去有啲似彈口嘅粉腸,好過癮😆,叉燒仲好腍一夾就散咁濟😂,值得一試吉列豬排稻庭烏冬 $68豬排香脆夠大塊🤩,吉列皮有少許厚,不過都還可接受,亦唔會好油膩,烏冬都係普通果啲,無咩特別
餐廳:麵.睦月 (紅磡)
地址:紅磡湖光街7號聯盛大廈地下10B1號舖

叉燒瀑布闊麵 $78
叉燒仲好腍一夾就散咁濟😂,值得一試

吉列豬排稻庭烏冬 $68
豬排香脆夠大塊🤩,
吉列皮有少許厚,不過都還可接受,亦唔會好油膩,
烏冬都係普通果啲,無咩特別

2020-04-20
Waiting Time
7 Minutes (Dine In)
$73 (Lunch)
  • 叉燒瀑布闊麵