2023-02-12
🔸芒果乳酪疊疊冰🥭🍧 ($118)呢個芒果冰係每枱必叫嘅甜品🥰 賣相超吸引 而且材料豐富👍🏻 份量係兩人份 但我哋都食唔哂😂 面頭有一大條冰芒果 好似雪條咁 但舊芒果有渣 唔太好食🥲 側面有啲芒果方磚 佢嘅味道好似冰咗嘅楊枝甘露咁😜 內層竟然仲有糯米飯🤩 最底層係棉花冰 加埋啲椰汁食更好食😚評分: 🌟🌟🌟🔸虎蝦海鮮混亂杯麵🦑🍜 ($128)呢個菜式幾得意 擺盤好似倒瀉咗個杯麵咁😝 入面嘅海鮮一啲都唔吝嗇 有魷魚 青口 仲有大大隻虎蝦🦐 如果個麵底唔係杯麵會更好食🤣 不過呢個就係佢嘅gimmick😅 個麵都幾辣(平時食開十小) 係冬陰功口味 但食食吓就覺得好咸😅評分: 🌟🌟🔸椰香青咖喱雞🐥 (配薄餅) ($98)個咖喱唔錯😃 青咖喱同薄餅係perfect match😜 咖喱唔辣 唔食得辣嘅朋友都食得到🤩 雞嘅份量都幾多 而且唔會太鞋😋 薄餅有8塊 脆脆哋 但有少少油膩🥲 配埋咖喱會開胃啲😜評分: 🌟🌟🌟🌟🔸豬頸肉串🍖 (2串) ($58)我覺得唔錯😀 豬頸肉好大塊 切得幾厚肉 啖啖肉😃 而且好惹味鬆軟 肉汁豐富😚 醬汁方面 我哋揀咗沙嗲汁😋評分: 🌟🌟🌟🌟
評分: 🌟🌟🌟
🔸虎蝦海鮮混亂杯麵🦑🍜 ($128)
評分: 🌟🌟
🔸椰香青咖喱雞🐥 (配薄餅) ($98)
評分: 🌟🌟🌟🌟
🔸豬頸肉串🍖 (2串) ($58)
評分: 🌟🌟🌟🌟