又一間玩味濃性價比高嘅西餐廳🤩呢度食物種類都幾多🧐個人覺得個baby ribs正正常常 幾腍幾入味 而肉質都okay 但不得不提身為配菜嘅薯條世!界!級!好!食!外脆內軟 十級香口 我俾💯分‼️小食叫咗兩款:玉子燒同燒吊筒😋玉子燒個口感好特別 比一般食到嘅玉子燒厚同實 未必係大家食開日本嗰種口感 但我又覺得加埋啲醬汁個味道好夾 好好味👍🏻燒吊筒就非常之煙韌同埋易咬口 燒烤味都好香yum yum~😋朋友覺得杯cocktail少伏 可能口味唔啱啦🙈見到好多人都叫個platter 等我下次又試下先😛不過呢度環境就細咗少少 如果想食就記得book定位啦🤓.what did i order:焗秘製豬仔骨配薯條 ($128) 😋😋😋厚玉子燒 ($58) 😋😋原條照燒吊筒 ($68) 😋😋😋I’m so mint! ($78) ☹️tiramisu cake ($50) 😋😋
what did i order:
tiramisu cake ($50) 😋😋
焗秘製豬仔骨配薯條
厚玉子燒
原條照燒吊筒
I’m so mint!
焗秘製豬仔骨配薯條
厚玉子燒