2018-05-08 336 views
其實每次經過呢間餐廳,都會俾入面既摩天輪吸引,雖然明知只係gimmick, 但都真係令人好想試!可惜之前剛開業太多人,終於等到今日試咗!可能熱潮已過,果日星期日晚目測都唔滿座,但佢仍然要限時90 分鐘,可能要就book咗枱的人。個摩天輪其實就係小食拼盤,有雞翼,炸海鮮,肉丸,芝士波等等,幾乎全部都係炸物,女士們要留意了。上菜整個摩天輪真係幾鬼靚同有特色,呢啲gimmick通常好睇唔好食,不過好彩呢盤都唔算太差,份量兩個人食有啲多,價錢偏貴,味道普普通通,食過一次應該唔會再食。跟住再試咗個芝士野菌pizza,同樣地都係普普通通,個底有啲厚,冇咩特別。雖然間餐廳啲野食冇乜特別,但啲staff 既服務真係唔錯,如果唔係有限時,我諗我都會約朋友唻吹水傾計玩吓摩天輪

2018-05-06