2011-07-09 20 views
朋友生日想搵d特別野試下, 上openrice見呢間好似唔錯就book位準時7點去到都唔算好多人, 入面燈光唔多, 不過坐得幾舒服一行4人叫左個2人套餐加左個薄餅第一道黎既係沙律, 有d蝦片係上面, d蝦片好脆, 而沙律醬汁有d特別既香料, 鐘唔鐘意就睇個人喜好之後黎左雞串燒, 有個座咁上, 入面有d蠟燭仔, 個賣相幾靚, 味道就不過不失小食拼盤有3款, 不過份量少得濟, 個人覺得唔夠分, 不過個蝦餅幾好味, 炸得幾香反而驚喜既係個薄餅, 一d都唔油, 食落好鬆軟, 一定要試下 個咖哩牛都幾好, d牛肉好腍, 咖哩唔太辣, 岩哂我呢間真係座得好舒服, 又唔限時, 岩哂俾d朋友仔gathering

準時7點去到都唔算好多人, 入面燈光唔多, 不過坐得幾舒服

一行4人叫左個2人套餐加左個薄餅

個咖哩牛都幾好, d牛肉好腍, 咖哩唔太辣, 岩哂我
2011-07-02