2023-06-01 32 views
肥仔最欣賞嘅係犧牲自己嘅方便,而成全人類福祉的人,所以好喜歡幫襯啲環保同公平貿易小店。今日嚟到呢間裸賣小店,竟然見到附設cafe,一定要大大力支持!☕️Dirty咖啡師會問你鍾意點樣口味嘅咖啡,我鍾意nutty嘅咖啡豆,上層expresso充滿果仁味,咖啡不會一下與牛奶混和 ,入口冷熱交織,Nutty的風味香醇,十分高興。☕️芝心牛肉漢堡配薯片 漢堡扒厚厚一片,十分彈牙一咬超濃車打芝士香,口感好creamy。旁邊仲有香口嘅tortilla chip ,夠飽肚!☕️香港雞蛋仔配純素雪糕雞蛋仔又香脆又有蛋香。雪糕係自家製嘅,我要嘅係焙茶味,十分之綿滑,亦都好香濃。真係十分之特別,係必食推介!Cafe除提供西式輕食、精品咖啡及茶,我都欣賞咖啡店支持Fairtrade的咖啡豆,令農夫有應得的收益。cafe不單寵物友善,更支持手工藝創作、二手書籍、裸買,實行可持續發展!總結,食物質素又不錯,又有意義嘅Cafe,真係要大大力支持!

☕️Dirty

☕️芝心牛肉漢堡配薯片