2017-11-18 685 views
因為有中學同學生日,就決定約出嚟食餐好嘅!因為大家都係呢頭番工,而且旺角又多食肆,所以就揀左旺角啦!第一味係 戰鬥啤!鐘意飲啤酒嘅必須飲,因為呢度嘅啤酒嘅溫度非常好,飲落口仲有少少冰碎,力推!之後嚟左個少牛柳粒,都野味嘅味道非常適中,而且薯仔都好入味,正呀!脆炸豬手係我嘅最愛因為外皮夠哂脆,肉亦都好滑,而且份量好足!我地六個人食,每人都食到有三大件!真係大件夾抵食雞煲仔有好多雞但就略嫌咸左少少🤓但總結嚟講都不錯嘅蠔仔粥都非常不錯,因為真係好多蠔基本上每一啖都有幾粒蠔,真係正!對於唔太想食飯嘅朋友,呢一味真係啱哂你!最後仲有個好特別嘅油炸鬼!其實我食落就唔係好似我認知嘅油炸鬼嘅,口感有少少似魚蛋。但佢特別在於炸得嚟一啲都唔覺得好油膩好特別嘅小吃!絕對可以一戰!

第一味係 戰鬥啤!

之後嚟左個少牛柳粒,都野味嘅
味道非常適中,而且薯仔都好入味,正呀!

脆炸豬手係我嘅最愛

雞煲仔有好多雞
但就略嫌咸左少少🤓但總結嚟講都不錯嘅

蠔仔粥都非常不錯,因為真係好多蠔

最後仲有個好特別嘅油炸鬼!
好特別嘅小吃!絕對可以一戰!
戰鬥啤
特式油炸鬼