2019-07-17 676 views
約咗朋友新都城交收,早餐都無時間食, 平時好少行到呢個位置,因為都幾近馬路呢! 發現新開有一間coffee art 內裡幾光猛,於是同朋友順便食個餐先, 大堂有幾張枱和一個玻璃放蛋糕嘅櫃,中間有一個露天專做cafe 嘅位置,侍應生常在這位置忙於沖咖啡,後邊近馬路有一排排嘅座位,感覺真係幾大㗎,我們便選擇後邊坐,因為有落地大玻璃,望住啲車來來往往幾爽下,而且望住出面好舒服和很光猛,坐住響度唔覺得好熱。套餐:溫泉蛋煙肉白菌忌廉汁意粉配柚子沙律$58溫泉蛋滲入煙肉裡面更加滑,再加埋白菌忌廉汁真係至愛呢!佢啲意粉不太淋也不太硬,我就鍾意呢種爽口嘅感覺👍😋香煎龍脷柳南瓜汁意大利飯配香草牛油法包$75龍脷柳煎得好脆香,粒粒飯都沾滿著南瓜肉食落很爽口和很濃郁南瓜味。👍加$20👉焦糖雞翼(三隻) 雞翼係香口的,不過過咗小小火猴,雞翼有啲硬。😂加$28👉甜品是蘋果芝士蛋糕Cake上面有好多蘋果肉,食落去都食到啲蘋果蓉,好有口感啊!味道好夾呢!👍套餐還有兩杯伯爵紅茶送添。☕☕😀

套餐:
溫泉蛋煙肉白菌忌廉汁意粉配柚子沙律$58
香煎龍脷柳南瓜汁意大利飯
配香草牛油法包$75
加$20👉焦糖雞翼(三隻)
雞翼係香口的,不過過咗小小火猴,
雞翼有啲硬。😂
加$28👉甜品是蘋果芝士蛋糕
套餐還有兩杯伯爵紅茶送添。☕☕😀

2019-07-15
  • 蘋果芝士蛋糕