𝒞𝒽𝒾𝓃𝑒𝓈𝑒 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒦𝑜𝓌𝓁𝑜𝑜𝓃 𝐵𝒶𝓎金滿庭其中一個好正既地方係有人參烏龍茶,慢慢回甘果種味好正。今次食左個4人午市套餐,但份量偏少。🌟 冷盆三拼 (蔥油海蜇、雞絲粉皮、老北京醬蹄)個人覺得咁多樣餸裏面冷盤係最好食嘅,海蜇幾彈牙,雞絲粉皮超級開胃,如果加埋麻辣就會更加好。🌟 賽磅蟹味道唔錯,食到乾貝,賽螃蟹好滑,不過份量少咗啲。🌟 鎮江排骨呢個排骨係先炸過黎再淋上汁,所以食起嚟好香口,個汁配合得非常好,超級下飯。🌟 有機雜菜煲正常發揮😀🌟 銀耳紅棗糖水有驚喜,好足料,似係屋企媽媽整既味道。因為食完個lunch set都唔係好夠飽😅,所以加咗八隻水餃🥟。📍 金滿庭京川滬菜館 𝙈𝙤𝙙𝙚𝙧𝙣 𝘾𝙝𝙞𝙣𝙖 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩九龍灣偉業街33號德福廣場二期6樓603號舖

🌟 冷盆三拼 (蔥油海蜇、雞絲粉皮、老北京醬蹄)

🌟 賽磅蟹
味道唔錯,食到乾貝,賽螃蟹好滑,不過份量少咗啲。

🌟 鎮江排骨

🌟 有機雜菜煲
正常發揮😀

🌟 銀耳紅棗糖水
有驚喜,好足料,似係屋企媽媽整既味道。

九龍灣偉業街33號德福廣場二期6樓603號舖
Type of Meal