2021-01-11
本來去隔離街既一間人氣店,但去到要等5十幾張飛,就轉場,見呢間人少少,就試下。門口有2張枱,室內座位唔算太多,正常高度既枱好似得3張,其他係高既圓枱或bar枱,如果帶住bb車就有少少麻煩。北海道魚生飯:賣相好靚,種類多,有鯛魚,三文魚,八爪魚,三文魚籽,蟹籽,蛋(以上係粒粒), 紫蘇葉碎, 仲有一隻蝦同一隻帶子,帶子都幾大粒。 飯都好食,個調味啱啱好,仲有d芝麻,好香。 刺身都算新鮮,整體唔錯。鰻魚飯:鰻魚正常,有極多蛋絲,冇咩驚喜,但穩陣跟餐麵豉湯:夠熱,有好多蘿蔔絲同金菇,幾好飲。 但我見明明menu話仲有跟沙律同温泉蛋,但冇俾到,唔知係漏左定點。服務:staff都幾nice, 有禮貌,上菜好快衞生:食物用托盤上,餐具係即棄既,筷子仲有膠套入住,好乾淨,不過就唔環保,希望只係疫情先做呢個安排環境:雖然餐廳唔算大,但有獨立廁所,枱同枱之間亦算寬敞,不過我覺得正常高度既枱比較矮左d, 食野既感覺怪怪地泊車:對面街國際貿易中心weekend $16/hr, neo $10/半小時,對面橋底亦有錶位
鰻魚飯:鰻魚正常,有極多蛋絲,冇咩驚喜,但穩陣
跟餐麵豉湯:夠熱,有好多蘿蔔絲同金菇,
服務:staff都幾nice, 有禮貌,上菜好快