行完書展成九點半就同屋企人嚟食東南亞菜 一入到去 發現環境好好 好有格調 卡位嘅佈置亦好別緻 有d喜出望外🤗餐牌亦都有好多選擇首先叫左逢去泰國餐廳必食嘅炸蝦餅蝦餅新鮮炸起 熱喇喇好脆 蝦肉亦好飽滿 正🤤另一個小食叫左蒜香越南牛油雞翼 蒜香味好香口 雞翼都炸得好香脆 又有牛油味 好食👍🏻最後一個小食:香芒軟殻蟹米紙卷呢道菜就相對冇咁heavy 有香芒同生菜 感覺好fresh 生菜好爽口 加上軟殼蟹亦香脆 仲有芒果嘅鮮甜 口感同味道層次都好豐富😋泰式菠蘿炒飯賣相好靚 入面亦都好足料 大蝦都有幾隻 亦有雞肉 豆干 菠蘿🤤泰式炒金邊粉 Phad Thai賣相好似菠蘿包🤣 但其實上面係一層蛋線 好綿密 金邊粉亦好香 唔會太濕 亦夠足料!泰式甜品大拼盆一見個賣相已經好吸引 中間係必叫嘅芒果糯米飯 隔離有椰汁糕 千層糕 馬豆糕 西米糕 真係好正 賣相掂 食落都好掂 亦都好有心思 特別鍾意西米糕😋😋總結呢度環境好好 價錢亦合理 食物質素亦好 會再encore!

餐牌亦都有好多選擇
首先叫左逢去泰國餐廳必食嘅炸蝦餅