2022-05-24 39 views
將軍澳海旁特色美洲菜💁‍♀️🌱味道好,裝修懷舊,照顧有寵人士同無寵人士🤩呢間係pets friendly餐廳,提供寵物餐。地方大,仲有個大韆鞦💕好適合同寵物散完步嚟食野打卡🎉值得欣賞嘅係,佢地唔止方便主人們,仲有分開一個地方比無寵人士,平時有啲人鼻敏感或者怕動物都無問題啦💕三色醬芝士素菜墨西哥烤餅 $88有驚喜💕三種醬我都鍾意,牛油果fresh又綿,襯sour cream同鹹辣嘅茄醬,好有層次,就咁食同點烤餅都一流。烤餅好香,中間有清甜嘅三色椒同激情嘅辣酸瓜,平衡滿分,好開胃好好味。辣味炸雞牛油果漢堡 $158🍔牛油果唔少,炸雞香而唔鞋,厚身。漢堡嘅份量十足,亦有香辣嘅風味,正。巴馬臣芝士脆片拌牛油果泥香檸蟹肉沙律$118🥑🧀呢個造型比我想像靚好多💁‍♀️以為美國菜多數比較豪邁,估唔到都有乾花拌碟擺盤呢回事💕巴馬臣芝士口感薄脆,撈落牛油果好適合。

三色醬芝士素菜墨西哥烤餅 $88

辣味炸雞牛油果漢堡 $158🍔