2022-11-18
Restaurant & Bar |環境氣氛一流西班牙餐廳Churros油炸鬼/Paella燉飯/芝士拼盤晚上係餐廳 直到大概10/11點會化身酒吧 現場有DJ 整個氛圍超級好 適合同朋友一齊坐下傾下計☺️食物都不遜色 正宗西班牙料理 ● Ham&Cheese拼盤● (7/10)大大份量芝士和西班牙火腿 配紅酒滿分 有兩款芝士口味 對芝士不太熟悉既我就唔知係咩芝士🙈menu寫既係 40 months cured Ibérico ham, 6 months curedManchego cheese, 4 months cured Payoyo cheese💰248●Pork Belly Sandwich ● (10/10)慢煮豬肉🍖旁邊配上蕃薯片 肉量幾夠 咬落口豬肉既油份滲入口🤤好滿足💰168● Seafoos Paella海鮮燉飯 ● (7/10)有分兩個size 我同朋友兩個share一個Small size 合格💰248● Dessert Platter●(10/10)甜品拼盤包了西班牙油炸鬼Churros,兩款蛋糕包括Lava Cake和朱古力蛋糕,還有雪糕球。全部甜品都十分出色
Churros油炸鬼/Paella燉飯/芝士拼盤
● Ham&Cheese拼盤● (7/10)
💰248
💰168
● Seafoos Paella海鮮燉飯 ● (7/10)
💰248
● Dessert Platter●(10/10)
甜品拼盤包了西班牙油炸鬼Churros,兩款蛋糕包括Lava Cake和朱古力蛋糕,還有雪糕球。全部甜品都十分出色,Churros外脆內軟 非常鬆化🤤Lava cake陪雪糕簡直是甜品的天花板 冰火交融🍫🔥
💰198
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️