好姊妹生日飯梗係要簡個靚靚地方影相襯返靚靚嘅姊妹啦。等位情況:平日去,有卜位,去到都幾多位淨環境:非常浪漫,好啱情侶拍拖,又岩一班好友吹水HEHEHAHA食物選擇:少飲品選擇:多入到去,個個都話環境好,好舒服,開頭每人一個garlic bread,外脆內軟,加上好肚餓,真係好好味。跟住可能知道我地其中一位主角未到,所以上餐好慢好慢好慢⋯⋯食完個包好想快D食其他。唯有叫住野飲先,mocktails, cocktails 係唔錯,值得推介,但完全冇happy hour,所以幾唔抵飲。主角終於黎左啦,野食都終於黎,萬眾期待嘅seafood platter,梗係中左伏啦。⋯⋯之後一碟碟上,係得ribs 叫做好食少少,其他都好一般,但價錢偏貴,完全唔抵食了。最好食嘅係一開始嘅garlic bread 同薯條,RIBS都好好食嘅。雖然食物一般,但服務好好,成日換碟好貼心。現場有LIVE BAND,為左現場一對情侶,同唱左生日歌俾我地聽環境好好,吹水最啱
好姊妹生日飯
梗係要簡個靚靚地方影相襯返靚靚嘅姊妹啦。
等位情況:平日去,有卜位,去到都幾多位淨
食物選擇:少
飲品選擇:多

雖然食物一般,但服務好好,成日換碟好貼心。

現場有LIVE BAND
,為左現場一對情侶,同唱左生日歌俾我地聽

環境好好,吹水最啱
Seafood platter
腸仔拼盤
東海堂士多啤梨蛋糕
2017-02-15
$350 (Dinner)
Celebration
Birthday