2016-09-06 719 views
一間坐落喺tst既西餐bar, 食店裝修整體感覺唔錯 多以藍色做主題 感覺舒服 而食物質素亦都好好 而甘啱近排promote星期6日 同公假 1至5pm有 7 折 抵食London stout 60 蚊好少有得飲既london stout黑啤香味比較出 飲落又比較清 有啖啖麥甜味 而且後勁又帶有少少烤焦既香味 正Mix berry frappe 42 蚊用唔同berry整成既特飲 酸酸甜甜 而且口感密度好高 好多碎左既berry肉 落足料 酸甜度控制得宜西班牙燒乳豬件配酸椰菜 88 蚊以西班牙式焗既乳豬 比較林身 雖然唔夠脆 但肉味濃 肉汁多 配埋下面既薯蓉同 酸菜 正野生八爪魚薄切配 紅菜頭珍珠108 蚊碟一上要望清楚先知係八爪魚 估唔到成碟野會用黃色既酸甜汁浸住 上面有好多用分子料理整成既紅菜頭同黑醋珍珠 再加上香草點綴 十分美觀 講番味道 八爪魚好新鮮 刺身係最好既方法 口感煙韌彈牙 充滿鮮味 醬汁 酸甜得黎又唔會蓋過八爪魚既鮮味 而紅菜頭珍珠 就係有新鮮紅菜頭味 只係個質感唔同左 整體又靚又好食!自家制毛蟹肉漢堡配薯條 128 蚊手打毛蟹肉 整成既餡餅成個炸成為burger既中
而食物質素亦都好好

London stout 60 蚊

Mix berry frappe 42 蚊

西班牙燒乳豬件配酸椰菜 88 蚊

野生八爪魚薄切配 紅菜頭珍珠108 蚊

自家制毛蟹肉漢堡配薯條 128 蚊

手打毛蟹肉 整成既餡餅成個炸成為burger既中心,出面既炸粉夠薄夠脆 而蟹肉勁多 又鮮 .配以新鮮菜同蕃茄 包皮都係用心制作 外面有d脆香內軟熟 加上少少牛油 配埋餡一齊食好味
自家制意粉配鮮蟶子皇 168 蚊

用香草忌廉汁整既自制手打意粉 十分彈牙 忌廉汁滲哂落意粉入面 再加上兩隻大大既蟶子皇 冇得輸
焦糖書糕 58 蚊

外表整成雪條甘樣既焦糖雪糕 首先外面勁多花生粉 跟住雪糕外面係勁多焦糖醬 而入面係 焦糖雪糕 由於入面既雪糕雖係焦糖味 但比較清新 似vanilla味多d , 所以配埋出面勁濃既花生粉同焦糖醬係好match
Raspberry latte

拉花幾靚 而Latte夠香滑 奶味濃郁, raspberry味道偏少 但有少少香味 食完焦糖雪糕再飲就剛剛好
2016-09-03
$200 (Tea)