2020-01-28
聽聞呢間黃店💛嘅pancake係必食🤩見到d相已經忍唔住流口水🤤🤤一場來到當然要醫飽個肚食埋dinner,一於試埋佢地嘅主食😻_和牛王漢堡丼 $158個漢堡扒用和牛整,打碎都食到牛味🐂成個扒好厚好有肉地,口感方面因為係人手打嘅關係,d肉唔係完全碎曬,中間有d肉粒好有口感🤤切開中間係粉粉地色所以咬落有肉汁😆秘製漢堡汁淋曬係漢堡扒同比d飯索曬,再同面頭篤開嘅蛋汁一齊食真係絕配,不過我呢d鍾意汁撈飯嘅人如果多d汁就好🤣-海膽和風卡邦尼烏冬 $168有一排海膽加卡邦尼撈烏冬,太邪惡了吧😈海膽好新鮮,兩樣野撈埋好creamy😻汁唔會太多所以撈埋又唔會話好膩🤓估唔到卡邦尼➕烏冬都幾match!仲有幾件厚切嘅煙肉🐷份量控制得啱啱好👍🏻-鮮果開心 $138終於食到我期待已久嘅pancake了😍佢地嘅pancake係用米粉整的面頭嘅開心果忌廉係用意大利西西里島直送嘅開心果醬整成,呢個醬係成個pancake嘅靈魂,真係超級好味🤩食落好香開心果味而且好smooth,用來點軟綿綿嘅pancake一流,伴碟都整得好靚落足心思,個士多啤梨🍓竟然唔酸👍🏻😍果然甜品比主食更出色呢~
_
和牛王漢堡丼 $158
個漢堡扒用和牛整,打碎都食到牛味🐂
海膽和風卡邦尼烏冬 $168
有一排海膽加卡邦尼撈烏冬,太邪惡了吧😈
海膽好新鮮,兩樣野撈埋好creamy😻
鮮果開心 $138