2022-10-14 84 views
一直bookmark左呢間餐廳好耐,但未有機會試,難得阿頭話請食飯,🔥立即推薦去呢間食下。餐廳裝修簡約,以暖色為主調,給人放鬆舒適的感覺。🌺🌝海鮮扇貝洗得幾乾淨,扇貝肉肥美有厚度,蝦都幾大隻,口感非常爽彈。🐟活魚刺身味道鮮甜,每片大細均一,骨比較少可算是淡淡肉,東風螺頗為肥美,🐚螺肉好容易取出,食落爽口彈牙,醬汁入哂味好有風味。🍢串燒燒到外層焦香脆口,入面肉質約九成熟,外脆內軟,滋味無窮。配料丸類有好多款,蟹柳味道鮮甜一疏疏。🐄肥牛油脂比例平均,薄薄一片滾湯中拖幾下就食得。無論海鮮定係熟食都好好食,食物高質有水準。😇

無論海鮮定係熟食都好好食,食物高質有水準。😇