2017-01-12 66 views
今日想食burger,朋友同我都係住香港區,所以朋友揀咗呢間cafe話想試吓,地點好易搵,內裡裝修好舒適。今次叫咗兩個餐一齊食。頭盤:凱撒沙律細細碟,酸酸哋,為頭盤作一個完美的開引號。澳洲和牛漢堡配漢堡包:$158黑色嘅和牛竹炭漢堡外表吸引,和牛夠厚身好多汁,值得一試。薯條每一條都好脆,真係食到好滿足。甜品:柚子茶慕絲(香橙士多啤梨舖面)聞落係好香橙同士多啤梨味,但味道就一般。是日特飲:百香果綠茶味道甜咗少少,但百香果口味好香。寶雲酥焗羊架配燒汁 $278由於本身好鍾意食羊,所以就揀咗呢個餐。個餐包兩件羊架配炸紫薯餅,羊架好嫩,好香羊味。同朋友一人一件啱啱好。炸紫薯餅外層好脆,一切開就見到好吸引嘅深紫色,食落有甜甜嘅紫薯香,好好食。玫瑰花果茶 $32比想像中甜,之後問過侍應,原來係加咗蜜糖。如果蜜糖可以由客人自己加,咁樣會好啲。因為本身唔太鍾意飲得太甜。煉乳士多啤梨窩夫 $68窩夫好鬆化,睇得出係啱啱整好,夠熱,配埋士多啤梨雪糕同士多啤梨肉一齊食,一冷一熱口感好豐富。整體而言,可以再去的一間cafe. 和牛漢堡真係餐廳主打必食推薦。服務質素可以接受,侍應會主動介紹比較多客人點嘅餐俾我哋

頭盤:凱撒沙律

細細碟,酸酸哋,為頭盤作一個完美的開引號。

澳洲和牛漢堡配漢堡包:$158

甜品

柚子茶慕絲(香橙士多啤梨舖面)

聞落係好香橙同士多啤梨味,但味道就一般。

是日特飲:

百香果綠茶

味道甜咗少少,但百香果口味好香。

寶雲酥焗羊架配燒汁 $278

玫瑰花果茶 $32

煉乳士多啤梨窩夫 $68

整體而言,可以再去的一間cafe. 和牛漢堡真係餐廳主打必食推薦。服務質素可以接受,侍應會主動介紹比較多客人點嘅餐俾我哋參考,感覺滿意的一餐。
2017-01-08
Type of Meal