今次嚟到一間靚靚cafe 仲係大家至喜愛嘅良心店💛Hami Harmony其實屹立咗好多年 都係因為食物質素高 而且抵食 環境裝修好別緻 清新得來帶少少民族感覺 如果想同朋友搵個地方食飯 又可以舒舒服服傾吓計👭🏻呢度絕對係唔錯嘅選擇▪️白酒忌廉煮青口青口份量都幾多 有成二十幾隻 仲幾大隻添🦪個汁煮得好濃郁好滑 而且加咗洋蔥同青瓜令到味道再提升▫️燒一口鵝肝多士鵝肝好香 油脂剛剛好 軟嫩嘅口感配脆卜卜嘅多士🤤好滋味 兩款小食都有跟沙律菜 除咗黑醋之外仲落咗芝士 好有誠意💕▪️北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉見到隔籬枱點咗 賣相勁吸引 仲香噴噴 我都即刻要一份🍝黑松露醬落得一啲都唔輕手 香得來仲令到成個意粉都好creamy 軟殼蟹都好大隻 成件事好perfect❣️▫️Chocolate(Iced)▪️鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打本身想飲咖啡 不過夜晚飲驚瞓唔着 所以叫咗杯凍朱古力 朋友杯梳打整得好靚 士多啤梨同薄荷味平均🍹

▪️白酒忌廉煮青口
▫️燒一口鵝肝多士
▪️北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉
▫️Chocolate(Iced)
▪️鮮果士多啤梨檸檬薄荷梳打