2020-06-16 37 views
今日去到荃灣少見既酒吧食野,一入到去燈光比較昏暗,環境舒適,首先,我們入到餐廳,餐廳職員好熱情咁招呼我地,仲幫我地拉拉坐位,之後比左餐牌比我地。我地首先揀左兩杯野飲,之後揀左兩款前菜同兩款主菜。Cinderella呢杯會比happy ending 酸多啲啲 莓味較重 都係好開胃既飲品黎Happy Ending兩杯都係無酒精飲品 都係屬於酸酸甜甜既飲品 好夏日feel😂 因為都係用菠蘿,檸檬個啲類型既水果調配出黎既😆香煎三文魚配芒果莎莎係煎三文魚配芒果既配搭 酸酸咸咸 幾清爽😋風乾火腿露荀卷幾好味😋 餅底好香脆 露荀好清甜而又唔老👍🏻冬陰功海鮮意粉有幾款海鮮,雖然是冬陰功,但蕃茄味比較突出,意粉較硬身白酒煮藍青口配蒜蓉包唔會太重酒味,但依然好好味😋青口煮得岩岩好,汁香味濃,但食青口就有少少麻煩,要‘拔絲’,蒜蓉包好脆又香口,沾小小白酒汁更吸引。

Cinderella

Happy Ending

香煎三文魚配芒果莎莎
係煎三文魚配芒果既配搭 酸酸咸咸 幾清爽😋

風乾火腿露荀卷
幾好味😋 餅底好香脆 露荀好清甜而又唔老👍🏻

冬陰功海鮮意粉
有幾款海鮮,雖然是冬陰功,但蕃茄味比較突出,意粉較硬身

白酒煮藍青口配蒜蓉包
  • 風乾火腿蘆筍卷