2022-09-20
好似未試過咁有神心一早起身就係位左去cafe坐靚位打卡📷但一切都係值得㗎☕️今次去嘅係位於紅磡一間角落cafe 好喜歡餐廳喺間隔上嘅小用心♥️ 劃分出黎嘅呢個小空間 能夠同毛孩一齊用餐🐶 又可以同人來人往嘅大街 有一落地玻璃之隔🪟唔需要暴露喺炎熱嘅室外🔥 但同時每一個角落都透到自然光線☀️ 而且佈置上都花左心思擺放左好多唔同嘅植物🌾🪴🍁 再配上木系椅桌🪵 感覺舒服悠閒🎐 超適合打卡啊˜”*°•豐富全日早餐($138)•°*”˜包括煙三文魚🐟 黑松露炒蛋🥚 蟹肉大啡菇🍄 牛油果🥑 香腸🍖 牛角窩夫🧇 茄汁豆🫘 沙律菜🥗 真係超級豐富 仲好colourful㖭🌈˜”*°•蒜香蟹肉牛油果粒意粉($120)•°*”˜ 蒜香意粉帶少少辛辣🌶️ 蟹肉份量亦非常慷慨🦀️ 夠晒惹味🧄˜”*°•黑松露蛋牛角窩夫($60)•°*”˜香噴噴嘅黑松露配上嫩滑炒蛋🍳 再加埋酥脆可口嘅牛角包窩夫一齊食🥐 陣陣牛油香氣🧈 鬆脆➕嫩滑🟰好味😋˜”*°•香芋鮮奶($48)•°*”˜˜”*°•焙茶鮮奶($48)•°*”˜˜”*°•抹茶鮮奶($48)•°*”˜三杯latte嘅拉花都超有特色🌸 焙茶嗰杯仲好可愛呢🐰⭕️ Laffee
一早起身就係位左去cafe坐靚位打卡📷
˜”*°•香芋鮮奶($48)•°*”˜
˜”*°•焙茶鮮奶($48)•°*”˜
˜”*°•抹茶鮮奶($48)•°*”˜
三杯latte嘅拉花都超有特色🌸 焙茶嗰杯仲好可愛呢🐰
⭕️ Laffee (紅磡)
紅磡蕪湖街111號蕪湖居地下