2022-08-29 21 views
朋友話要去睇魚之食飯難得放假朋友話要出去睇魚,極度懷疑佢係金魚佬,但係嗰間嘅泰國鬥魚真係好靚。然後睇完覺得肚餓就喺隔籬食飯,就入咗呢間小店,一人叫咗一個午餐,包咗餐湯/沙律,主菜,飲品兩個人當然係揀一個餐湯一個沙律,當天嘅餐湯係蕃茄忌廉湯,好特別平時忌廉湯飲得多,蕃茄湯都飲得多,加埋一齊就未試過。佢個味道有啲似西西里嘅味道,幾好飲牛油果煙三文魚墨西哥卷配田園沙律 $76超級超級大愛,本身好鍾意食墨西哥卷,入面有大量嘅菜,仲有牛油果同埋煙三文魚,呢個配搭好夾,總之就係好好食😋旁邊嘅沙律菜都好新鮮,其實佢同套餐嗰個沙律係一樣,但係我都係咁鍾意食西西里蕃茄醬肉丸意大利粉 $88出奇地又唔錯,之前食過尖沙咀另一間覺得唔好食,佢比到驚喜我,而且啲肉丸好出色,老細可唔可以賣d肉丸俾我?😂嘢飲我哋揀咗果汁,強烈建議鍾意菠蘿嘅菠蘿汁,超級菠蘿好正環境都幾舒服幾靚,店員仲幾貼心幾搞笑🤪
朋友話要去睇魚之食飯

牛油果煙三文魚墨西哥卷配田園沙律 $76

西西里蕃茄醬肉丸意大利粉 $88

嘢飲我哋揀咗果汁,強烈建議鍾意菠蘿嘅菠蘿汁,超級菠蘿好正

環境都幾舒服幾靚,店員仲幾貼心幾搞笑🤪