2020-10-08
我好鐘意去K11 Musea 因為泊車方便, 今日同屋企人慶祝生日食Lunch 都揀左呢個商場既餐廳 食過太古城個間唔錯 同埋尖沙咀呢間個落地玻璃好似幾靚 所以就想試下我早上11點就黎到 已經開始有條小隊 香港人都好早起身😂今日叫左4樣野食, 全部都唔錯特別係個酥炸富貴鴨配森巴醬伴飯 ($198)隻鴨炸得好香脆 個份量都幾多仲叫左個椰香青咖喱青口, 蜆($148) 個咖喱好香 如果有配埋飯就一流 d海鮮都係新鮮既 蜆肉多汁同埋香辣龍蝦意粉 ($198) 我好鐘意食意粉 呢個都無失望 好香 同埋d龍蝦肉都彈牙 但比起個富貴鴨 性價比就無咁高個蟹肉牛油果沙律 ($148)都唔錯 蟹肉都多 但份量細左d 不過呢餐飯有個小插曲 話說因為疫情 而家枱上都會有塊板隔住 點知塊板因為無痴住張枱 跌左落隔離枱既食客 諗住好心提下d職員怕會危險整到人 但佢地d態度就好差 希望可以改善下 見到佢地咁 都唔敢再問佢地有無得係甜品上寫happy birthday個d lu(應該會太麻煩佢地), 開開心心食埋餐飯算D野食係唔錯既 如果服務可以好d就好好啦!
我早上11點就黎到 已經開始有條小隊 香港人都好早起身😂
今日叫左4樣野食, 全部都唔錯
D野食係唔錯既 如果服務可以好d就好好啦!