2020-07-30 191 views
近排深水埗嘅咖啡店真係多不胜數而且都幾高質,我今次去呢間都唔錯裝潢大氣而且空間夠大,位置嘅設計都幾好,唔會讓人坐到覺得好逼,呢d細節都幾用心去設計,第一印象非常好,所以唔怪得平日人都唔少人😂我都係要等位先入到佢地lunch時間都有set,每個餐加$20就有杯咖啡,我覺得算幾抵,我叫佐烏冬+flat white,見到個咖啡杯真好特別,復古feel超鐘意啊🥰🥰好想買返屋企🤪咖啡都算唔錯,咖啡味幾香,易入口,奶泡順滑,而最令我有驚喜係呢碗烏冬,睇落去無咩特別,感覺好清淡😂一食真係愛上,呢個烏冬個質地好Q彈,好有口感,好鐘意,個湯底偏甜,幾清香而配菜就係個腐皮,雖然配料簡單卻食出唔簡單嘅味道同口感,呢個唔正係食物嘅魅力所在☺️
近排深水埗嘅咖啡店真係多不胜數
而且都幾高質,我今次去呢間都唔錯

超鐘意啊🥰🥰好想買返屋企🤪