2013-07-29 783 views
地點都OK, 永樂街口果汁店斜對面, 有好多餐廳水牌果度就係啦.  我地三個人, 各自點左唔同既組合 (之前一日確認菜單), 可以試下多D野.  龍蝦湯, 洋葱湯同蘑菇湯, 最好味係蘑菇湯 (我自己果碗).  前菜我食炸蟹餅, 其他果兩位, 一個食鵝肝, 另一個食牛肉他他, 三款都非常好味道.  跟住食既意大利飯同埋PASTA都做得好好噃, 尤其是CARBONARA, 好濃既牛油同埋芝士味呀   食主菜時都已經飽飽地   我果碟春雞賣相好靚, 雞肉幾滑, 味道OK.  我見佢地塊牛柳好似好正咁樣   最後食埋甜品真係飽到上心口.   三五知己慢慢嘆, 一邊食一邊傾, 唔錯既選擇!
   食主菜時都已經飽飽地
2013-07-27
$500 (Dinner)
  • 煎鵝盰
  • 龍蝦湯