2009-10-31
兩個人但叫左唔少野~~生牛肉河粉-->牛肉上枱都差不多熟左(有牛味, 冇用soda粉) 有油炸鬼,芽菜做配料, 加埋佢d魚露, 青檸就唔錯, 如果d湯再熱d會更好燒豬頸肉--->每件豬頸肉都有d肥肉link住, 又爽口, 有燒烤味, 佢比個sauce又少少酸辣, 好正燒羊架-->每件都好細, 日本放題比既羊架大件過佢多多聲!!冇咩so味牛油雞翼-->即叫即炸熱辣辣, 入面d雞肉好滑, 加d pepper & salt仲好味軟殼蟹rice paper-->軟殼蟹好脆好大隻, rice paper包住佢可中和油膩感,好fresh, 不過一碟得4件香蕉布丁.蜜香脆糖雪糕--> 原來so called 香蕉布丁係香蕉蛋糕,香蕉味好濃,上面既雪糕有d脆糖好cripsy, 一脆一軟好得意紐結糖雪糕脆甜餅.杏仁脆糖.紅莓雪葩--> 上面有一球紅莓雪芭, 就咁食會好酸, 但下面有兩片脆餅夾著混有脆糖同杏仁碎的雪糕, 一齊食就可以中和返個甜度我真係好鐘意呢度d甜品, 個presentation好靚, 又好味 好朋友仔有50% off, total=
好朋友仔有50% off, total=$280