2014-02-25
第一次黎呢到食, book 左7 點, 上到去得一台, 仲可以choose 坐邊到tim waitress既態度超好, 勁有善 ! 去到, waitress 先先同我地講今日有D 咩daily special 係menu冇既, 講得好detail, 有咩魚, 係咩texture, 味到, 份量...等等再講今日有咩海膽 order 左個剌身拼盤, 米子鵝肝卷, 燒牛舌 & 石燒和牛 本身仲想叫多個銀雪魚架...不過好在問左waitress 姐姐, 佢話個剌身拼盤係好厚切, 會好飽...so ...叫我地唔好要個魚先ja !! so nice and caring ! 之後再問我地趕唔趕時間, 唔趕就會食完一樣先上第2樣 =) 因為我好想食海膽(加拿大) 所以叫左呢款係包海膽既, 超正, 有成半板海膽架 !! 刺身真係好厚切, 其實2個人食真係會飽 XDD全部都好新鮮, 海膽勁大片, yummy !!! 跟住....米子鵝肝卷, 呢個一般, 鵝肝咪唔係太重燒牛舌: 唔記得左影相, 本人不嬲都鐘意食燒牛舌, 而呢到個燒牛舌都冇令我失望, 厚切, 好味 !!! 石燒和牛, 一來到, wa
上到去得一台, 仲可以choose 坐邊到tim
waitress既態度超好, 勁有善 !
再講今日有咩海膽
刺身真係好厚切, 其實2個人食真係會飽 XDD
燒牛舌: 唔記得左影相, 本人不嬲都鐘意食燒牛舌, 而呢到個燒牛舌都冇令我失望, 厚切, 好味 !!! 石燒和牛, 一來到, waiter 就倒D 火上去, 立即香味撲鼻 !!!
本身跟左D 醬汁, 但, 其實唔洗點, 食原咪已經好好味了 !
食完.... 超nice 既waitress 姐姐仲叫我地個肚留返小小位, 一陣有雪糕食,
she is really so nice and cute
overall 黎講, 整體每樣野都好好, 值得推介