2017-11-09
約左個姊妹食飯, 一講食咩好, 佢就話想黎係旺角既Nardo's Cafe,佢話之前四五個人黎食印象好好, 我就跟左佢上去啦上到去新城8樓, 全層都係佢既, 門口又佈置得幾靚喎環境都幾舒服, 枱同枱之間有距離, 傾計食飯都舒服D擺設有好多(男朋友)既童年回憶, SEND左比佢睇佢話下次都要黎D間蜜糖雞翼-$58諗住叫個小食黎食, 點知個小食係有8隻雞翼, 份量大到呢! 食落外脆內嫩, 蜜糖味甜甜地令人增加食慾, 而且雞翼入面有好多肉汁, 好好味! 食完個雞翼其實我有D失落, 因為個蜜糖雞翼實在太好食, 令我超想試埋佢既蒜香雞翼同埋墨西哥雞翼, 但已經食左四隻, 食不落了, 如果餐廳可以整個三式雞翼拼盤比我試晒三隻味就好啦, 我唔介意比多少少錢架跟餐沙律+10蚊份生律幾大份下, 而且蔬菜款式都唔少, 食完都覺得自己健康左跟餐周打蜆湯-+10蚊周打蜆湯係要杰少少先好飲, 我最怕飲湯好似飲水咁, D度就周打蜆湯就做到D點, 而且蜆真係超多, 我差唔多每一啖都可以飲到蜆肉, 真材實料香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意大利粉-$115蒜香同忌廉D個組合令你不論嗅覺, 味覺都會好享受, 食落香口, 而且配料好
佢話之前四五個人黎食印象好好, 我就跟左佢上去啦
上到去新城8樓, 全層都係佢既, 門口又佈置得幾靚喎
環境都幾舒服, 枱同枱之間有距離, 傾計食飯都舒服D
蜜糖雞翼-$58
跟餐沙律+10蚊
跟餐周打蜆湯-+10蚊
香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意大利粉-$115
黑松露海蝦帶子意大利飯-$125
跟餐蛋糕-加$15蚊
薄荷朱古力-跟餐超過$20, 所以要另補$12
食完Nardo's Cafe比我既印象係碟頭好大, 味道不錯, 環境舒適, 員工待客親切, 我下次會揾一大班人黎, 多D人可以試到更多唔同既食物呀