荔枝角上班族一定都知道李圓圓 現煮黑糖珍珠超級煙靭美味出色 未試過請快啲去試🥹 今次同同事試咗新品🤣🍼豆花綠茶鮮奶$30健康之選 本身綠茶同鮮奶都冇加糖 但食到本身豆花嘅甜味 啱晒我鍾意少甜 綠茶味比較出 每一啖都飲到豆花 幾特別🤣🤣🥛豆花冬瓜豆漿$30呢款適合鍾意甜嘅朋友 同時飲到冬瓜茶同豆漿嘅香甜 以及滑溜嘅豆花 同事很喜歡🧋黑糖珍珠奶昔$33呢杯係李圓圓推薦招牌飲品No.4 呢個排名太委屈 奶昔係我心目中嘅No.1 🥹基本上夏天每一次都係選擇呢一杯 奶味超濃郁 每一啖飲到碎冰及軟糯黑糖珍珠超滿足 解渴消暑 又唔會太甜❣️❣️❣️奶昔溶得比較快 10分鐘內飲完最佳李圓圓📍 李圓圓 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下6-A2號舖

🍼豆花綠茶鮮奶$30

🥛豆花冬瓜豆漿$30