2019-07-11
同朋友行完街見有d餓,就四圍望下有咩好食朋友聽過同事話呢度既食物都唔錯,我地二人都未試過,所以就上左去試試先單點散嗌既餐牌有兩本,一本係日式食物,而另一本就係西式食品當中有個“二人晚餐”HKd$498+10%既set,有齊西式同日式既食品,而且計落亦比單嗌抵,所以我地都唔想煩,直接order一個二人set啦先黎既係餐湯同沙律呢晚既湯係青豆忌廉湯而沙律就係煙三文魚凱撒沙律味道都唔錯,沙律既份量仲幾多添!!!跟住就到日式串燒既部分啦~拼盤中有四款日式串燒自己就最中意個牛舌,雖然唔係好厚,身,但食落一啲都唔乾又唔韌!!食夠幾串都仲得呀朋友仔就最中意個煙肉荔枝串,咸香既煙肉片捲入juice味甜既荔枝,兩者既平衡剛好,難怪朋友仔會邊食邊讚既而個main course 就要左焗羊架,焗得外脆惹味,內有肉汁亦唔嚡,平日唔多食羊既朋友都話唔錯,值得一試伴碟既薯菜仲要係我同朋友都中意既薯角,新鮮炸起又點會唔,好食呢但小甜魔表示:如果個二人餐包埋甜品就好啦xpppp
單點散嗌既餐牌有兩本,一本係日式食物,而另一本就係西式食品
先黎既係餐湯同沙律
呢晚既湯係青豆忌廉湯
而沙律就係煙三文魚凱撒沙律
味道都唔錯,沙律既份量仲幾多添!!!
跟住就到日式串燒既部分啦~
拼盤中有四款日式串燒
但小甜魔表示:如果個二人餐包埋甜品就好啦xpppp