2022-03-22 29 views
之後去同Hero ‘s Friday 黃埔分店,已經一食便愛上,後來聽朋友講一定要試吓香港首創既班堡皮,今日嚟到深水埗分店一於就食佢😋英雄漢堡🍔 $98任何漢堡只要加$10就可以轉班堡皮,我就轉咗啦,果然🤩好好味啊~~完全愛上❤️班堡食落有少少鹹香嘅奶味,又帶有少少甜,口感鬆軟,就咁食班堡都已經好正💯英雄漢堡夾住2塊100%純牛肉手制漢堡扒,好啱食肉獸😍仲有煙肉🥓煎蛋🍳番茄🍅芝士🧀生菜🥬勁多料,真係有佢廣告形容11cm咁高🤣🧀芝士漢堡🍔 $63食量唔大既朋友就可以選擇佢,比統傳統既款式,有時最簡單既食料就係最好味,Size 啱啱好一啖咬到,一次過品嘗所有餡料,食落又層次分明,可以感受到每一款餡料嘅味道😍跟餐我又係加咗錢轉$8薯角同$10炸雞粒!即叫即炸,所有拎上手熱辣辣好香,薯角外脆內軟😋炸雞粒都好juicy,唔會太多炸粉,加少少黑椒味,好香口👍🏻真係十分推介班堡,一定要試吓❤️

英雄漢堡🍔 $98

🧀芝士漢堡🍔 $63

跟餐我又係加咗錢轉$8薯角同$10炸雞粒!

真係十分推介班堡,一定要試吓❤️
炸雞粒
薯角