2017-09-17 774 views
地點都算工廠區,方便泊車,門口或隔離有時租車位都得。坐底先發現原來呢到既早餐係去到中午12點!早知早D出黎!差少少就可以試!餐牌同餐廳設計好有特色,叫左個茶餐瑞士雞翼意粉,配多士火腿奄列。可能時間比較接近午餐,人唔係太多,待應好快同我落order,意粉黎到係同雞全翼兩隻分開上。我首先試左雞翼個味,好香,但入口偏淡,要不停點返個汁去拉返個味~如果味道鹹多少少會比較好。火腿奄列就正正常常啦,不過不失,反而係個多士有驚喜,好少仲見到大大塊,唔係太燶仲有溫度散出牛油香味既多士!餐飲叫左杯冬檸茶,檸檬唔錯,茶可以再濃多少少會比較好。不過份量唔係冰室大大杯飲唔哂個D,係平時水杯洗野個個份量😅我入去個時太熱,所以一坐底已經飲哂,要叫多杯野飲,所以叫左杯紫薯紅豆,呢杯令我喜出望外😍入口淡淡紫薯味,而且奶好明顯唔係平時飲個D cheap 野,冇諗過可以甘夾,另外紅豆既比例多到飛起!的確值呢個價錢!單叫$19蚊。係我差唔多走個時,先留意到原來佢地既時日午餐都係瑞士雞翼飯😂如果茶餐唔飽既朋友可以考慮下叫午餐,價錢都只係$42,無記錯的話。餐廳仲提供八達通支付,冇帶夠錢既朋友八達講都幫到你😂😂
餐廳仲提供八達通支付,冇帶夠錢既朋友八達講都幫到你😂😂
2017-09-17
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$69 (Lunch)
  • 紫薯紅豆