2023-07-20
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥢秘製蜂蜜檸檬醬汁炸雞配薯條 $188 (無骨+$10) 🆙炸雞可以揀有骨或者+$10揀無骨,我地就揀咗無骨。外皮炸得好香脆,內裏雞肉多汁口感軟嫩,檸檬味好清新,加埋甜甜地蜂蜜味令到口感豐富又惹味🤩。🥢芝士泡菜煎餅 $108 🆙呢個泡菜極力推薦!煎餅好有厚度,同平時食開嘅泡菜煎餅好唔同。呢個泡菜煎餅入面有好多芝士,做到好勁嘅拉絲效果。餅入面除咗有泡菜,仲有青椒同紅椒,令到本身柔軟嘅煎餅同芝士增添口感😋。🥢西班牙式香辣蒜蝦 $138 🆗蝦仔以辣嘅橄欖油浸住,最貼心嘅係啲蝦每隻已經剝晒蝦殼,可以慳番好多功夫,亦充分令啲蝦可以索到個汁🥢芝士炒辣豬肉蓋飯 $98 🆙豬肉蓋飯以鐵板盛載,令到芝士保持到熱辣辣可以拉絲。芝士份量非常,感覺仲多唔過啲飯🤣,超邪惡之選!🥢BAGA somersby Apple Cider with honey lemon $88 🆗好耐冇飲過apple cider,超大杯,加咗honey lemon都唔會好甜,好適合女士飲!😇評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 9/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8.12/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍗🍗🍗🍗🍗🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 紅雞 (海天晉滙) (將軍澳)
將軍澳唐俊街28號海天晉滙1樓106號舖
#bakdiu韓式 #bakdiu將軍澳 #bakdiu芝士