2009-08-14 677 views
一行4人訂左台係阿里朗食晚飯.. 格局不錯.. 環境同第二d韓燒餐廳好唔同話哂位於係時代 都高級d.. 唔會好嘈 所以坐低傾計都幾舒服!!一共點左4樣菜式.. (1) 牛肉 $110 (2) 雞肉 $110 (3)炒粉絲 $90 (4) 唔辣石頭飯 $110 再另嗌多左2個飯 (送湯)牛肉同雞肉既份量好少! 其實真係唔夠4個人分.. 2個人分就差不多..d肉都好細件.. 但我覺得醃料既味道唔夠重.. 但都幾新鮮同埋覺得乾淨 d好過個d任食成盆對出黎咁.. 炒粉絲算係最好味! 夠熱夠新鮮.. 但味道好似唔夠濃烈.. 都覺得較為清淡唔辣既石頭飯就真係麻麻啦.. 個鍋本身唔夠熱.. 喜愛食飯焦既我等左個鍋興多陣都係冇飯焦 以味道尚算ok.. 冇乜醬汁咁...!! 甜品送vanilla 雪糕~~ 好味 價錢都幾貴~~

價錢都幾貴~~
2009-08-13