2020-12-01 1190 views
今朝飲完佢地既早茶諗著都還可以,就趁住限聚令前同2老去試埋個晚市,一入到去已經見到得幾台客,心諗唔通野食唔掂,不過橫掂都黎左就試下喇,首先叫左個燒鵝+豆苗孖寶,黎左燒鵝半個鐘都未黎個豆苗,催下幫我地落單個位經理,佢重好似發緊夢咁望著張單唔知咩事咁,極度懷疑佢冇落到單,最搞笑係個菜單上面寫著半隻乳豬幾多錢,落單個時同我講無得叫半隻,佢同我講賣晒我都冇咁嬲,佢竟然話你叫左半隻邊個黎食埋個半隻!?之後多口又問下另一位同事係唔係半隻唔賣嫁,佢話係呀唔賣嫁,你真係好想食就要搵經理落單先得,我話岩岩個個未經理囉,佢又答我我地依度個個都係經理,你要搵最大個本店經理,個下真係O晒嘴,最後埋單個時收銀檯大大個支付寶Hk貼紙痴係度,佢答我冇支付寶付款方法,其實我係唔係可以搵海關告佢商品說明條例呢
2020-12-01