我終於都去左Coffe by Zion 喇🤗我有朋友仔住第三街佢推薦比我好耐了,話咖啡超讚及食物水準高,重有戶外空間提供比有寵物既顧客,星期日就來個輕鬆Brunch 啦💛火腿芝士牛角包🥐熱辣辣既牛角包夾上濃香芝士,火腿加新鮮蕃茄同生菜,配搭簡單但味道出眾🫠All Day Breakfast絕對係超豐富既All Day ,最驚喜係穀物包,口感軟熟又有穀物既口感❤️蕃茄好鮮甜炒菇都好香,仲有炒蛋、香腸同薯餅,食完都幾飽下!自家製巴斯克芝士蛋糕落單既時候見到有自家製巴斯克芝士蛋糕好開心😍綿綿既口感下藏住濃郁芝士味道而且甜度適中,蛋糕上層烤的焦香帶出了乳酪蛋糕迷人的風味❤️大推!Latte 好可愛既拉花圖案💛心都溶化了咖啡同奶既味道都幾平衡,果然不錯!^ 不設加一服務費^ 定價合理,服務很好

火腿芝士牛角包🥐

All Day Breakfast

自家製巴斯克芝士蛋糕

Latte
好可愛既拉花圖案💛心都溶化了
咖啡同奶既味道都幾平衡,果然不錯!

^ 不設加一服務費
^ 定價合理,服務很好