2024-03-04
我哋上網見到呢個甜品專門店,粉紅色做主題,專誠黎打卡😊嚟到現場,果然好可愛,而且啲甜品都好好味,多款得來全部都好吸引👍🏻有雪燕、有燕窩、有養顏燉品、有小甜品、燉湯同惹味小食等🤭正!我哋個甜品胃完全💯得到滿足!椰香奶凍雪燕:椰香十足,奶凍滑溜,一吸就啜入口,而且啲雪燕好多,啖啖滿足😌牛奶桃膠:牛乳味好重,又唔會過甜,桃膠一樣份量好多,真係食完都覺得滋補😏芒果shake shake飲:啲芒果肉真係好甜,入邊仲有啲西米,椰奶又好味,真係好幸福🫶🏻最正嘅係,原來呢度係有得食米線㗎!我哋叫咗碗世一無敵牛丸米線配金蒜豬骨濃湯🍲發現呢一間係比甜品耽誤嘅米線舖😂😂因為呢度嘅米線竟然比出面專食米線餐廳嘅出色好多😍米線彈牙,湯底濃郁得來好惹味,少少辣🤩仲有啲牛丸非常彈牙!呢碗米線我食到一滴都不值,我絕對會為呢一碗米線,再嚟多幾次😳
我哋個甜品胃完全💯得到滿足!