2022-06-10
今日喺大圍工作,附近都冇乜嘢好食,剩係得咩叫做比較吸引。我哋叫咗一個午市套餐,有一個焗飯配嘢飲,加$10仲可以加配一個細年糕。真係抵其實個焗飯一定好好味,因為佢裏面有好多牛肋肉,同埋有好多芝士,個飯底都係有泡菜,所有食物加埋起嚟好夾。如果細年糕就都有啲辣🤭幾野味另外我哋叫咗一個比較嘅食物,就係醬油鮑魚。呢個醬油鮑魚好有驚喜,因為佢真係好爽蛋,一啲都唔un 。同埋佢個醬油都拿捏得好好,唔會太鹹。另外叫左一個小食combo,有炸雞軟骨,韓式炸雞,同埋薯條。佢所有嘢都係新鮮炸起,所以一定好味。我個人最鍾意係佢個炸雞軟骨。最後叫咗一個牛奶冰配朱古力嘅冰,😍😍呢個真係超級好食,大家一定要食。因為佢啲冰真係淡淡都有牛奶味,配埋啲朱古力真係好夾,仲有佢冰上面嗰球朱古力雪糕都好好食另外叫咗兩杯凍朱古力咖啡,我鍾意佢兩種平衡得好好,唔會話剩係得朱古力味或者剩係得咖啡味🥰
如果細年糕就都有啲辣🤭幾野味