2023-07-25
喺附近食完飯,就過嚟食甜品。最近真係好想食心太軟。入門查詢,員工好熱情招待😍,知道有唔同口味嘅心太軟,就即刻搵位坐低咗。本身老公都唔想食糖水,不過因為每人最少叫一樣嘢,咁佢就叫咗楊枝甘露。1️⃣ 楊枝甘露 (0/5🌟)老公名為呢個楊枝甘露,叫「山寨版楊枝甘露」🤣 我問佢覺得點樣,佢就話啲西米一嚿嚿,完全都唔係一粒粒,好似係未煮完嘅狀態。味道亦都相當奇怪,真係講唔出嘅感覺。如果大家想挑戰黑暗/山寨版的楊枝甘露,不妨一試2️⃣ 經典朱古力心太軟 + 乳酪雪糕 (5/5🌟)老實講,呢個真係好好食,所以我會比滿分。心太軟係熱辣辣,同埋流心朱古力都係做得到。配上乳酪,平衡朱古力的油膩感,個人10分喜歡,滿足到我想食心太軟嘅慾望!呢間小店充滿人情味,心太軟必叫,可以em all all!不過其他就要小心叫啦😬
1️⃣ 楊枝甘露 (0/5🌟)
2️⃣ 經典朱古力心太軟 + 乳酪雪糕 (5/5🌟)